Millor Públic 2018 – Sismògraf Olot

Hem celebrat la 4a edició del laboratori per a públics al Festival Sismògraf de Olot: el Millor Públic

Enguany 21 persones han volgut compartir, treballar i complementar amb nosaltres la seva experiència com a públic al Festival Sismògraf. Durant tres dies intensos els participants de Millor Públic van debatre, reflexionar i ampliar els seus coneixements sobre els espectàcles programats durant el festival.

En aquesta 4a edició, el Millor Públic ha tingut novetats. Si el primer any buscàvem les tendències de la dansa actual, el segon presentàvem possibles tendèncias i el tercer les confirmàvem, en aquesta quarta edició volíem deixar les evidències a una banda i centrar-nos en les preguntes (poderoses) que ens proporcionaven les obres del festival. Preguntes plantejades pels/les participants com…

• És més interessant l’equilibri o el desequilibri?
• La bellesa precisa d’enteniment?
• La dansa ens pot ajudar a trencar l’anestèsia tecnològica?
• Quin sentit té la bellesa al món actual?

Aquest any l’equip d’Explica Dansa s’ha ampliat i juntament amb Beatriu Daniel, Toni Jodar i Bàrbara Raubert, el Millor Públic ha comptat també amb el teòric de dansa Jordi Ribot Thunnissen.

A més de les dinàmiques de treball internes hem convidat a diversos artistes programats al Festival per compartir i debatre amb els participants del Millor Públic sobre les seves propostas: Joan Català, Maria Campos & Guy Nader, Roberto Olivan, Vero Cendoya i Quim Bigas ens van voler acompanyar en aquesta edició.

Novament ha estat una experiència increíble i un honor per a Explica Dansa liderar aquest projecte de creació de públics.

 

Tags: , , ,


Comments are closed.

Back to Top ↑